Îți prezentăm

Certificarile noastre

LA CE SUNTEM PRICEPUTI

90
Design Logo/Grafic
80
User Experience (UX)
95
Proactivitate si creatie
98
HTML/CSS
89
Elemente grafice
88
Comunicare
99
Punctualitate

Mai multe despre noi?

Abilitățile noastre includ totul de la branding, redactare și design grafic la design web, dezvoltare, User Experience, optimizare SEO și comerț electronic. Ne place să îmbinăm raționalul cu intuitivul, analiticul cu inspirația.  

În final, ceea ce ne ajută să îți oferim cele mai bune servicii sunt abilitățile de întelegere a ideilor tale și comunicarea. Prin noi, iți poți transpune propiile idei într-un website modern si interactiv care să fie nu doar pe gustul tău, ci și a clienților tăi.

Serviciile noastre sunt bazate pe cunoștințe avansate de web design și dezvoltare web. Scopul nostru este să îți propulsăm afacerea în topul rezultatelor Google prin web design profesionist și optimizare SEO în detaliu.

Performanță
& Flexibilitate.

Ajustam elementele vizuale pe o varietate de dimensiuni de ecran, ceea ce duce la rate de conversie mai mari.

Generare de
& Lead-uri.

Site-uri web bazate pe lead-uri care se concentrează pe strategii testate în timp pentru atragerea vizitatorilor și transformarea lor în clienți.

Testare
& Mentenanță

Echipa noastră de testare se asigură că totul funcționează perfect și se ocupă de intreținerea site-ului pentru o perioadă de 6 minim luni.

Design & Personalizat

Designul personalizat al site-ului tău va fi construit pentru a profita la maxim de caracteristicile unice ale fiecărei platforme.