alt
alt

Analiză penalizare Google

Analiză penalizare Google

  • Diamond
Redobândește-ți rapid poziționările organice

Ai primit o notificare în care ți se spune despre o sancțiune aplicată site-ului tău web? Acest lucru înseamnă că site-ul nu mai este vizibil în motorul de căutare sau vizibilitatea acestuia este redusă considerabil.

Echipa noastră poate identifica practicile care au dus la eliminarea site-ului tău web din paginile de rezultate Google și poate crea un plan de acțiune pentru a-ți readuce site-ul în conformitate cu directivele motorului de căutare. Înțelegem influența negativă pe care o poate avea penalizarea asupra traficului și afacerii tale, de aceea creăm un plan de acțiune rapid, rezolvând rapid problemele pentru ca site-ul tău web să fie revizuit și reinstalat în poziționări cât mai repede posibil.

Analiză penalizare

Da, vreau să îmi faceți rapid o analiză!

Vreau analiza! Vreau analiza! Vreau analiza!
Afla cum decurge

Procesul de analiză

Audit detaliat al link-urilor

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care un site web este penalizat se datorează backlink-urilor de proastă calitate sau toxice. Analizăm calitatea și sursa legăturilor construite pentru a determina efectul pe care îl au.

Site-urile care se angajează în strategii de link building slabe calitativ sunt adesea penalizate și recuperarea este dificilă.

Respingerea link-urilor negative

Ți se va oferi o listă de elemente care trebuie soluționate și informații despre modul în care experții noștri SEO te pot ajuta.

Oferim informații unice despre cum și de ce trebuie schimbat și care dintre eforturile tale curente sunt în continuare în conformitate cu orientările Google.

Ce ai făcut greșit?

Ai creat conținut SPAM?

În primele zile ale optimizării motoarelor de căutare, a fost o practică obișnuită să se creeze conținut pe un site web pur și simplu de dragul de a fi văzut de motoarele de căutare.

Google a considerat că acest tip de comportament este rău intenționat și pedepsește site-urile web care ascund conținut care este populat nefiresc cu cuvinte cheie repetitive sau spammy sau ascunde conținutul utilizatorului în timp ce este prezentat indexatorilor de căutare.

Identificăm problemele potențiale din conținutul dvs. și creăm un plan de rescriere, păstrând părțile valoroase în timp ce le înlocuim pe cele cu probleme.

Ai creat mii de link-uri SPAM?

Trecute sunt zilele în care mii de link-uri te poziționau în topul rezultatelor de căutare. Companii precum Google și Microsoft caută acum calitate peste cantitate și chiar iau măsuri împotriva site-urilor web care se angajează în practici de construire de linkuri mai puțin calitative.

Punem punct pe fiecare practică pe baza riscurilor care ar putea duce la un efect negativ asupra site-ului tău.

Putem ajuta echipa ta să dezvolte o nouă campanie cu un accent mai cuprinzător pentru a contracara efectul penalizării asupra vizibilității site-ului.