Obține mai mulți clienți

Display Advertising

la alt nivel


Adu-ți brandul la noi înălțimi cu o campanie publicitară completă de afișare. Ajutăm companiile să crească recunoașterea mărcii și vânzările online prin publicitate eficientă prin bannere.

Echipa noastră proiectează reclame vizuale eficiente pentru plasare în rețeaua display. Dacă dorești o altă oportunitate de a te adresa unui public care te poate remarca prin elemente vizuale, atunci noi te putem ajuta. Susținem creșterea pe termen lung a brandului tău prin campanii eficiente de publicitate online.

Extinde-ți audiența

prin Display Ads


Construiește-ți publicul într-un mod organic prin crearea de conținut unic care exprimă influența pozitivă a mărcii tale.

01

SETUP

Creăm reclamele, grupurile de reclame și selectăm audiențele.

03

PROMOVARE

Testăm și promovăm anunțurile care funcționează cel mai bine.

02

OPTIMIZARE

Optimizăm anunțurile, imaginile și paginile de destinație.

04

SCALARE

Mărim bugetul campaniei și scalăm numarul de conversii.

  • Optimizare Display Ads
  • Optimizare Website
  • Analiză și monitorizare

Testarea A / B este o parte puternică a procesului de gestionare a campaniilor PPC. Investigăm performanța fiecărei pagini de destinație pentru a ne asigura că paginile de destinație de înaltă performanță sunt implementate pe cuvintele cheie potrivite, ceea ce duce la creșterea conversiilor și la reducerea costurilor pe termen lung pentru campania ta PPC.

PROMOVARE PRIN

DISPLAY ADS


Pagina de destinație este cel mai bun efort pentru a convinge un vizitator că ai ceva care merită plătit. Testăm fiecare pagină de destinație folosită în campania ta pentru a ne asigura că conduce utilizatorul către o acțiune și are un mesaj relevant pentru acesta.

Efectuăm testări A / B pe fiecare pagină de destinație pentru a afla ce funcționează cu publicul tău și ce nu. Acest lucru duce la o rată de conversie mai mare și o creștere mai relevantă pentru echipa de vânzări. Vom continua să modificăm paginile de destinație în funcție de interesul vizitatorului.