Obține mai mulți clienți

Facebook Ads

la alt nivel


Cauți să ajungi la o audiență online de dimensiuni mari? O campanie publicitară Facebook ar putea fi cea mai bună strategie. Construim campanii publicitare pe cea mai mare rețea de social media de pe internet.

Campaniile noastre includ direcționarea datelor demografice specifice care sunt cele mai relevante pentru obiectivele tale. Direcționăm publicul cu mesajul de marketing adecvat și ne asumăm proprietatea completă a campaniei pentru a te ajuta să obții cât mai mult din bugetul de publicitate.

Permite echipei noastre să devină o extensie proprie și să profiți de puterea platformei de anunțuri Facebook.

Extinde-ți audiența

prin Facebook Ads


Indiferent dacă ești în căutarea oamenilor pentru a descărca o aplicație sau pentru a cumpăra un produs sau serviciu, Facebook oferă oportunități unice în publicitate pentru a genera vânzări pentru afacerea ta.

01

SETUP

Creăm reclamele, grupurile de reclame și selectăm audiențele.

03

PROMOVARE

Testăm și promovăm anunțurile care funcționează cel mai bine.

02

OPTIMIZARE

Optimizăm anunțurile, imaginile și paginile de destinație.

04

SCALARE

Mărim bugetul campaniei și scalăm numarul de conversii.

  • Optimizare Facebook Ads
  • Optimizare Website
  • Analiză și monitorizare

Testarea A / B este o parte puternică a procesului de gestionare a campaniilor PPC. Investigăm performanța fiecărei pagini de destinație pentru a ne asigura că paginile de destinație de înaltă performanță sunt implementate pe cuvintele cheie potrivite, ceea ce duce la creșterea conversiilor și la reducerea costurilor pe termen lung pentru campania ta PPC.

PROMOVARE PRIN

FACEBOOK ADS


În timp ce generarea de lead-uri este o modalitate de a îmbunătăți vânzările, Facebook oferă, de asemenea, întreprinderilor modalități de a îmbunătăți angajamentele existente pentru creșterea vânzărilor. Construim campanii cu baza de clienți existentă pentru a-i atrage să-și extindă implicarea.

În timp, întreprinderile își pot crește profiturile îmbunătățindu-și ratele de conversie și păstrarea vizitatorilor, care la rândul lor reduc costurile. Ne propunem să ne asigurăm că, pe termen lung, campania ta de marketing cu plata per clic va deveni o investiție care merită realizată și va fi mai mult decât capabilă să se transforme într-un efort de marketing digital care reușește să se autofinanțeze.