Obține mai mulți clienți

Servicii Google Ads

care convertesc


Google Ads este primul canal de publicitate pentru majoritatea agenților de publicitate online. Avem peste cincisprezece ani de experiență în producerea de campanii de plată per click, care se concentrează pe obținerea de conversii optime, reducând costurile.

Datorită naturii modului de funcționare a anunțurilor Google, ne propunem să creăm reclame eficiente și pagini de destinație puternice, pentru a îmbunătăți valorile campaniei tale. La rândul său, acest lucru stimulează platforma Google Ads pentru a oferi cea mai bună rată de conversie pentru fiecare dintre cuvintele cheie pe care le vizăm, implicit investiție mai eficientă.

Promovare prin

anunțuri text


Rețeaua de căutare este principala destinație pentru cei care doresc să ajungă la o audiență extinsă. Toată lumea ajunge la motoarele de căutare atunci când caută informații. Brandul și mesajul tău pot fi găsite în rezultatele căutării deasupra rezultatelor naturale, evidențiind ofertele tale pentru un public relevant.

01

SETUP

Creăm reclamele, grupurile de reclame și selectăm audiențele.

03

PROMOVARE

Testăm și promovăm anunțurile care funcționează cel mai bine.

02

OPTIMIZARE

Optimizăm anunțurile, imaginile și paginile de destinație.

04

SCALARE

Mărim bugetul campaniei și scalăm numarul de conversii.

  • Optimizare Google Ads
  • Optimizare Website
  • Analiză și monitorizare

Testarea A / B este o parte puternică a procesului de gestionare a campaniilor PPC. Investigăm performanța fiecărei pagini de destinație pentru a ne asigura că paginile de destinație de înaltă performanță sunt implementate pe cuvintele cheie potrivite, ceea ce duce la creșterea conversiilor și la reducerea costurilor pe termen lung pentru campania ta PPC.

PROMOVARE

GOOGLE ADS


Anunțurile Google oferă o ocazie interesantă agenților de publicitate de a găsi noi modalități de a-și reduce costurile de publicitate în timp ce maximizează impactul pe care bugetul îl are asupra creșterii lor.

În timp, întreprinderile își pot crește profiturile îmbunătățindu-și ratele de conversie și păstrarea vizitatorilor, care la rândul lor reduc costurile. Ne propunem să ne asigurăm că, pe termen lung, campania ta de marketing cu plata per clic va deveni o investiție care merită realizată și va fi mai mult decât capabilă să se transforme într-un efort de marketing digital care reușește să se autofinanțeze.