Îți aducem succesul online

REZULTATE MĂSURABILE
  • Diamond
Nu îți lăsa site-ul în paragina

La fel ca orice altă tehnologie, site-ul tău web trebuie să fie actualizat și întreținut pentru o performanță optimă. Tehnologiile utilizate pentru a construi site-uri web se schimbă în timp, odată cu adăugarea de noi funcții, remedierea erorilor și exploatarea securității.

Multe site-uri web nu se mai modifică timp de ani de zile, ceea ce duce la performanțe reduse considerabil, erori 404 sau alte erori care întrerup funcționalitatea de bază. Identificăm probleme de performanță, compatibilitate și surse de informații și plug-in-uri învechite și optimizăm site-ul tău conform ultimelor standarde online.

Mentenanțp web

Sunt pregătit să încep o campanie de mentenanță!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!
Vei avea urmatoarele

Beneficii

Raportarea erorilor

Echipa noastră realizează o analiză detaliată a fiecărei pagini din trei perspective: navigare, funcționalitate și conținut dinamic.

Folosim instrumente de testare automate, efectuăm recenzii manuale ale performanței codului și verificăm probleme comune care afectează site-urile web care au rămas în urmă.

Raportate detaliată

Timpii lungi de încărcare pot fi frustrante atât pentru utilizatori cât și pentru propria echipă. Efectuăm o analiză aprofundată de optimizare a elementelor media pentru a determina care imagini, documente, videoclipuri și surse pentru conținut dinamic nu sunt optimizate corespunzător.

Reducem apoi dimensiunea fișierului și reducem lățimea de bandă și utilizarea resurselor pentru a optimiza timpii de încărcare a site-ului. Acest lucru vă asigură că site-ul tău web se încarcă mai rapid, reducând frustrarea utilizatorului. Deținerea unui site web cu încărcare mai rapidă are și alte avantaje, cum ar fi performanța organică crescută în rezultatele căutării pe motoarele de căutare majore.

Mentenanta web

Acum chiar că sunt pregătit să încep o campanie de mentenanță!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Raportare in timp real

Vom monitoriza și raporta toate datele campaniei tale SEO, folosind metrici precum: pozitionarea cuvintelor cheie, trafic organic și conversii pe site.