alt

Promovare Pay-Per-Click

PPC Advertising

  • Diamond
Campaniile noastre atrag și convertesc

Construim fiecare dintre campaniile noastre pentru a produce cele mai bune rezultate posibile. Fiecare campanie de management pay-per-click este construită pe baza anilor de cercetare și analiză pentru a înțelege mai bine utilizatorii web și diferitele audiențe.

Am construit campanii PPC pentru o serie de industrii pe piețele mondiale, oferind experților noștri cunoștințe pentru a construi campanii atractive care să convertească.

Raportăm în timp real pentru a arăta clienților noștri valoarea pe care o primesc și monitorizăm constant performanța atât în programări pe termen scurt cât și pe termen lung.

Promovare PPC

Da, vreau oferta de promvoare!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Servicii PPC

Pay-Per-Click

Google Ads

Te ajutăm să îți reduci costurile și să îți crești conversiile pe Google Ads.

Detalii Click aici Detalii

Facebook Ads

Facebook ajunge la peste 500 de milioane de utilizatori. Ne asigurăm că ajungi și tu la ei.

Detalii Click aici Detalii

Youtube Ads

YouTube ajunge la 30 de milioane de utilizatori pe zi. Propulsează-ți vânzările cu un plan potrivit.

Detalii Click aici Detalii

Remarketing

Vânzările tale ar putea beneficia de o a doua șansă? Targetează audiența care nu a convertit încă!

Detalii Click aici Detalii
  • Promovare PPC
  • Retargeting
  • Display Ads

Pentru a ne asigura că fiecare campanie oferă cel mai bun randament al investiției (ROI), construim fiecare anunț și îl testăm după propriile merite. Experții noștri PPC se asigură că fiecare anunț utilizat în campaniile noastre își câștigă locul prin testarea ratelor de clic și a ratelor de conversie, pentru a înlocui anunțurile neperformante cu anunțuri mai eficiente.

Indiferent dacă este un anunț textual difuzat alături de rezultatele de căutare sau un anunț banner în rețeaua de display, fiecare anunț este construit având în minte locația țintă și publicul țintă pentru a produce cele mai bune rezultate.

Aproximativ 98% dintre utilizatorii de web nu comandă la prima vizită. Cumpărătorii online devin din ce în ce mai atenți la cheltuielile lor online. Cu atât de multă concurență în ceea ce privește vânzările online, este crucial ca magazinele online să depună eforturi pentru a câștiga a doua șansă.

Îți putem oferi acel avantaj unic față de concurență, vizând acești utilizatori care nu au convertit și aducându-i din nou în fața mărcii tale. Campaniile noastre de retargeting au ca scop urmărirea fiecărui vizitator pe site-ul tău web, adăugarea lor într-o audiență și urmărirea acestora cu anunțuri, până când convertesc în cele din urmă.

Adu-ți brandul la înălțime, cu o campanie publicitară completă de afișare. Ajutăm companiile să își crească recunoașterea mărcii și vânzările online prin publicitate eficientă prin afișaj.

Anunțul tău este plasat în locații competitive în fața publicului potrivit. Trebuie să le atragă atenția și să-i convingă la conversie. Noi creăm anunțuri eficiente pentru clienții noștri care să le ajute să obțină atenția, să contribuie la crearea recunoașterii mărcii și, în cele din urmă, să-i conducă pe site, ceea ce duce la un volum crescut de lead-uri.