Focus pe retargeting

Îți aducem

clienții înapoi


Aproximativ 98% dintre utilizatorii de web nu comandă la prima vizită. Cumpărătorii online devin din ce în ce mai atenți la cheltuielile lor online. Cu atât de multă concurență în ceea ce privește vânzările online, este crucial ca magazinele online să depună eforturi pentru a câștiga a doua șansă.

Îți putem oferi acel avantaj unic față de concurența, vizând utilizatorii care nu au convertit încă și aducându-i din nou în fața brand-ului tău. Campaniile noastre de retargeting au ca scop urmărirea fiecărui vizitator pe site-ul tău web, adăugarea lor într-o audiență și urmărirea acestora cu anunțuri de marcă până când este efectuată conversia, în cele din urmă.

Promovare eficientă

la costuri reduse


Costurile de publicitate sunt analizate pe parcursul campaniei tale pentru a găsi modalități de a obține aceleași rezultate cu un buget mai mic.

01

SETUP

Creăm reclamele, grupurile de reclame și selectăm audiențele.

03

PROMOVARE

Testăm și promovăm anunțurile care funcționează cel mai bine.

02

OPTIMIZARE

Optimizăm anunțurile, imaginile și paginile de destinație.

04

SCALARE

Mărim bugetul campaniei și scalăm numarul de conversii.

  • Optimizare Retargeting
  • Optimizare Website
  • Analiză și monitorizare

Testarea A / B este o parte puternică a procesului de gestionare a campaniilor PPC. Investigăm performanța fiecărei pagini de destinație pentru a ne asigura că paginile de destinație de înaltă performanță sunt implementate pe cuvintele cheie potrivite, ceea ce duce la creșterea conversiilor și la reducerea costurilor pe termen lung pentru campania ta PPC.

DESPRE

REMARKETING


Fiecare anunț este conceput pentru a atrage publicul țintă. Ne axăm detaliat pe ceea ce înseamnă date demografice, interese și afinități pentru a atrage cel mai bine ceea ce este cel mai important pentru tine și produsele sau serviciile pe care le oferi.

Aceste cunoștințe sunt utilizate pentru a crea o campanie publicitară puternică care influențează decizia utilizatorilor de a reveni pe site-ul tău web, oferindu-ți o altă șansă de a-i converti în clienți plătitori. Creștem rata de clic a campaniei tale prin modificări pe baza rezultatelor pe care le vedem.