Obtine clienți pe plan local

Servicii SEO pentru

afaceri și francize locale


Înainte de a prelua orice proiect SEO local, ne asigurăm că clientul nostru înțelege valoarea prin efectuarea unei analize aprofundate a prezenței online a unei afaceri locale sau a unei francize și a zonelor în care le-ar putea îmbunătăți performanța.

În cadrul acestui proces, identificăm aspectele cheie ale campaniei care trebuie planificate și executate pentru a îmbunătăți vizibilitatea căutării întreprinderii pe piețele locale. Acest lucru este realizat pentru a asigura crearea unei strategii corecte pentru a obține un succes SEO local.

Devino cunoscut în

orașul tău


Tot mai mulți cumpărători apelează la motoarele de căutare atunci când caută bunuri și servicii în jurul lor. Ne asigurăm că te conectezi cu ei. Efectuăm o analiză a modului în care audiența ta caută online și creăm un plan de acțiune aprofundat pentru a ne asigura că atunci când efectuează o căutare vei apărea printre rezultate.

01

SETUP BUSINESS

Îți creăm contul de Google Business.

03

DISTRIBUIRE

Distribuim locația afacerii tale în mediul online.

02

OPTIMIZARE

Optimizăm imaginile, categoriile și datele afacerii tale.

04

RECENZII

Administrăm recenziile afacerii tale.

  • Optimizare Google Business
  • Optimizare Website
  • Analiză și monitorizare

Oferim experiența web potrivită fiecărui public local pentru a oferi afacerii tale cea mai bună șansă de a avea succes. Prin realizarea unei pagini de destinație care se potrivește pieței locale a clienților tăi, poți atrage utilizatori noi din raza orașului sau chiar a județului tău.

DESPRE

SEO LOCAL


Google Maps este standardul de facto pentru planificarea unei rute. Mulți călători și chiar cumpărători locali se bazează pe serviciul acesta online pentru a găsi bunuri și servicii în jurul lor.

Ne asigurăm că audiența formată din cumpărătorii locali pot vedea afacerea ta pe hartă și că este proeminentă pe baza produselor și / sau serviciilor pe care le oferi. Acest lucru asigură că, pe măsură ce oamenii își parcurg cursul, îți pot vedea afacerea pe traseu și pot face o oprire.