Servicii SEO pentru Magento

#1 in Google

Analiza
proiectului

Echipa noastră analizează toți factorii care trebuie imbunatațiți în campania SEO și trasează primele task-uri.

Analiza
competitorilor

Următorul pas este analiza competiției și a pieței în domeniul tău. Astfel vom ști unde trebuie să lucrăm pentru a obține rezultatele dorite.

SEO
ON-Page

Site-ul tău este actualizat pentru și sunt implementate tehnici SEO pentru optimizarea conținutului și a cuvintelor cheie.

SEO
OFF Page

Eforturile externe sunt depuse în construirea link-urilor, îmbunătățirea prezenței online și conectarea cu audiențele potrivite.

Optimizare
mobilă

Analizăm modul de răspundere a site-ului pe dispozitivele mobile și corectăm orice eroare. Este obligatoriu ca site-ul să poata fi accesat rapid de pe orice dispozitiv.

Viteza
site-ului

Un alt factor important pe care punem un foarte mare accent este viteza de încărcare a site-ului și vom face toate demersurile în acest sens.

Raportarea
activităților

Fiecare raport pe care îl furnizăm oferă clienților noștri o detaliere în profunzime a eforturilor noastre și a rezultatelor pe care le obținem.

Reevaluarea
site-ului

Procesul SEO este continuu, de aceea revizuim constant tendințele actuale pentru a aduce îmbunătățiri.

Îți aducem succesul online

REZULTATE MĂSURABILE
  • Diamond
Îți creștem vânzările cu Magento

Fiecare campanie pentru clienții noștri include o privire aprofundată asupra produselor pe care le oferă și publicului pe care îl vizează și o analiză a eforturilor lor actuale.

Pentru proiectele Magento SEO, experții noștri SEO colaborează direct cu staff-ul Magento pentru a determina cea mai bună modalitate de a reuni o combinație de eforturi pentru ON-Page si OFF-Page. Drept urmare, clienții noștri văd în general rezultate în primele șase luni și rezultate semnificative în primul an.

Servicii SEO

Sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!
Campania SEO pentru Magento are următoarele

Beneficii

Strategie SEO OFF Page

Dezvoltăm strategia de link building pentru site-ul tău cu scopul de a ajunge la audiențele relevante cu ajutorul marketing-ulului prin conținut.

Reduceri de până la 70% a costului per achizitie

Construim campanii SEO pentru a ajuta afacerile să își reducă și să înlocuiască costurile de publicitate, atingând în același timp obiectivele de vânzare. Campaniile noastre sunt capabile să înlocuiască complet eforturile PPC, reducând dependența de campaniile de căutare plătite și de publicitate online.

Procesele noastre de selecție a cuvintelor cheie, concentrarea sporită asupra ratei de conversie și a creșterii numărului de utilizatori pe site sunt direct relevante pentru a obține rezultate mult mai bune decât cu Google Ads.

Servicii SEO care generează vânzări

Ceea ce îi diferențiază pe experții noștri de ceilalți este experiența lor de peste nouă ani în realizarea campaniilor organice care nu numai că sporesc traficul, dar costă doar o fracțiune din costurile campaniilor plătite pe termen lung.

Lasă-ți magazinul tău online pe mâna experților noștri și îți vor descoperi adevarata valoare a serviciilor SEO pentru Magento. În scurt timp îți vor aduce succesul în mediul online!

Servicii SEO

M-am informat destul. Vreau să incepem o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Analiza cuvintelor cheie

Generăm o listă completă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, pe care o monitorizăm non-stop și o folosim în eforturile noastre de SEO.

Optimizare prin SEO Tehnic

Ne folosim de SEO tehnic pentru îmbunătățirea aspectelor tehnice ale unui site și pentru a crește clasamentul paginilor sale în motoarele de căutare.

Optimizarea tehnică a site-ului

Dacă te gândești la SEO ca la construirea unei case, atunci SEO tehnic se referă la construirea unei fundații solide.

SEO tehnic se referă la toate activitățile SEO, cu excepția optimizării conținutului și a creării de link-uri. În termeni simpli, acesta acoperă cerințele actuale ale motorului de căutare pentru a îmbunătăți accesul cu crawlere. Aceste cerințe sunt în continuă schimbare și devin mai tot mai complexe și sofisticate pe zi ce trece. Deci putem spune că SEO tehnic se află într-o stare de rafinare constantă.

Folosim SEO tehnic pentru a crea fundamentul necesar care să asigure legătura conținutului cu cel mai bun mediu de marketing posibil, astfel încât să poți ajunge în topul rezultatelor motorului de căutare fără obstacole.

Raportate detaliată

Transparenta este un aspect pe care îl tratăm cu seriozitate. Construim rapoarte care detaliază toate eforturile noastre, rezultatele acestor eforturi și prognoze de clasamente și trafic viitoare pe baza eforturilor curente.

Oferim aceste rapoarte atât pentru a ne face răspunzători pentru rezultatele pe care le obținem, cât și pentru a ajuta clienții noștri să înțeleagă adevăratul beneficiu pe care îl oferim. Cu aceste informații, profităm din plin de clasamentele din pagina de rezultate Google și cu pași mărunți știm că vei obține succesul în mediul online!

Servicii SEO

Acum chiar că sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Raportare in timp real

Vom monitoriza și raporta toate datele campaniei tale SEO, folosind metrici precum: pozitionarea cuvintelor cheie, trafic organic și conversii pe site.