SEO Pentru Opencart

#1 in Google

Analiza
proiectului

Echipa noastră analizează toți factorii care trebuie imbunatațiți în campania SEO și trasează primele task-uri.

Analiza
competitorilor

Următorul pas este analiza competiției și a pieței în domeniul tău. Astfel vom ști unde trebuie să lucrăm pentru a obține rezultatele dorite.

SEO
ON-Page

Site-ul tău este actualizat pentru și sunt implementate tehnici SEO pentru optimizarea conținutului și a cuvintelor cheie.

SEO
OFF Page

Eforturile externe sunt depuse în construirea link-urilor, îmbunătățirea prezenței online și conectarea cu audiențele potrivite.

Optimizare
mobilă

Analizăm modul de răspundere a site-ului pe dispozitivele mobile și corectăm orice eroare. Este obligatoriu ca site-ul să poata fi accesat rapid de pe orice dispozitiv.

Viteza
site-ului

Un alt factor important pe care punem un foarte mare accent este viteza de încărcare a site-ului și vom face toate demersurile în acest sens.

Raportarea
activităților

Fiecare raport pe care îl furnizăm oferă clienților noștri o detaliere în profunzime a eforturilor noastre și a rezultatelor pe care le obținem.

Reevaluarea
site-ului

Procesul SEO este continuu, de aceea revizuim constant tendințele actuale pentru a aduce îmbunătățiri.

Îți aducem succesul online

REZULTATE MĂSURABILE
  • Diamond
SEO Ecommerce optimizat pentru rezultate

Pentru a-ți aduce produsele pe prima pagina Google investim mult timp în cercetare și analiza site-ului tău web pentru a determina cum îl putem îmbunătăți. Acest proces include selectarea cuvintelor cheie potrivite, efectuarea de ajustări la metadatele de pe site-ul web și schimbarea modului în care paginile se leagă între ele pentru a le oferi motoarelor de căutare mai multe motive pentru a ridica site-ul in poziționări.

Oferim soluții care sunt menite să ajute motoarele de căutare să înțeleagă sfera conținutului site-ului tău și să îl stabilească ca o sursă de încredere pentru produsele pe care le oferi.

SEO Opencart

Sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!
Afla cum decurge

Procesul de SEO Opencart

Strategie SEO OFF Page

Dezvoltăm strategia de link building pentru site-ul tău cu scopul de a ajunge la audiențele relevante cu ajutorul marketing-ulului prin conținut.

SEO - Canalul de promovare cu cel mai bun ROI

Cheia pentru o campanie SEO de succes pentru un magazin online este creșterea numarului de conversii, respeciv vânzări, scăzând simultan costul per achiziție (CPA). Obținem acest lucru prin identificarea termenilor de căutare extrem de relevanți pe baza fiecăruia dintre produsele oferite.

Campania ta este construită cu scopul de a obține poziționpări pe termen lung pe pagina 1 în rezultatele căutării organice Google, precum și în funcțiile de căutare ale cumpărăturilor. Pe măsură ce campania ta de căutare organică se dezvoltă, traficul natural crește, înlocuind nevoia de publicitate plătită, scăzând astfel suma CPA.

Analiza cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt ca o busolă pentru campania ta SEO: ele ne spun dacă ne îndreptăm într-o direcție bună și dacă progresăm sau nu.

Mai exact, analiza cuvintelor cheie este procesul de descoperire a cuvintelor și frazelor pe care oamenii le folosesc în motoarele de căutare cu scopul final de a optimiza și dezvolta conținutul în jurul acestor termeni.

Ca bonus, cercetarea cuvintelor cheie ne ajută să descoperim gândurile, temerile și dorințele pieței țintă. Acest lucru se datorează faptului că analiza cuvintelor cheie ne oferă o perspectivă extraordinară despre ce pot căuta clienții potențiali și despre cuvintele și expresiile exacte pe care le folosesc.

SEO Opencart

M-am informat destul. Vreau să incepem o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Analiza cuvintelor cheie

Generăm o listă completă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, pe care o monitorizăm non-stop și o folosim în eforturile noastre de SEO.

Optimizare prin SEO Tehnic

Ne folosim de SEO tehnic pentru îmbunătățirea aspectelor tehnice ale unui site și pentru a crește clasamentul paginilor sale în motoarele de căutare.

Optimizarea tehnică a site-ului

Dacă te gândești la SEO ca la construirea unei case, atunci SEO tehnic se referă la construirea unei fundații solide.

SEO tehnic se referă la toate activitățile SEO, cu excepția optimizării conținutului și a creării de link-uri. În termeni simpli, acesta acoperă cerințele actuale ale motorului de căutare pentru a îmbunătăți accesul cu crawlere. Aceste cerințe sunt în continuă schimbare și devin mai tot mai complexe și sofisticate pe zi ce trece. Deci putem spune că SEO tehnic se află într-o stare de rafinare constantă.

Folosim SEO tehnic pentru a crea fundamentul necesar care să asigure legătura conținutului cu cel mai bun mediu de marketing posibil, astfel încât să poți ajunge în topul rezultatelor motorului de căutare fără obstacole.

Raportate detaliată

Considerăm că este esențial să oferim rapoarte detaliate și transparente, pentru a ajuta clienții noștri să înțeleagă de unde provine traficul lor pentru a-i ajuta să obțină la maxim campania SEO.

Rapoartele detaliază eforturile noastre și sunt menite să te ajute să observi direcția în care merge campania ta, la ce te poți aștepta și rezultatele pe care le-am obținut deja.

Deseori oferim îndrumări cu privire la ce produse te poți aștepta să obțină cel mai mult trafic, astfel te poți pregăti din timp și mai eficient și pentru aprovizionarea produselor.

SEO Opencart

Acum chiar că sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Raportare in timp real

Vom monitoriza și raporta toate datele campaniei tale SEO, folosind metrici precum: pozitionarea cuvintelor cheie, trafic organic și conversii pe site.