SEO Pentru Shopify

#1 in Google

Analiza
proiectului

Echipa noastră analizează toți factorii care trebuie imbunatațiți în campania SEO și trasează primele task-uri.

Analiza
competitorilor

Următorul pas este analiza competiției și a pieței în domeniul tău. Astfel vom ști unde trebuie să lucrăm pentru a obține rezultatele dorite.

SEO
ON-Page

Site-ul tău este actualizat pentru și sunt implementate tehnici SEO pentru optimizarea conținutului și a cuvintelor cheie.

SEO
OFF Page

Eforturile externe sunt depuse în construirea link-urilor, îmbunătățirea prezenței online și conectarea cu audiențele potrivite.

Optimizare
mobilă

Analizăm modul de răspundere a site-ului pe dispozitivele mobile și corectăm orice eroare. Este obligatoriu ca site-ul să poata fi accesat rapid de pe orice dispozitiv.

Viteza
site-ului

Un alt factor important pe care punem un foarte mare accent este viteza de încărcare a site-ului și vom face toate demersurile în acest sens.

Raportarea
activităților

Fiecare raport pe care îl furnizăm oferă clienților noștri o detaliere în profunzime a eforturilor noastre și a rezultatelor pe care le obținem.

Reevaluarea
site-ului

Procesul SEO este continuu, de aceea revizuim constant tendințele actuale pentru a aduce îmbunătățiri.

Îți aducem succesul online

REZULTATE MĂSURABILE
  • Diamond
SEO Shopify optimizat pentru rezultate

Experții noștri SEO specializași în Shopify lucrează de aproape 10 ani ajutând magazinele online să obțină mai multe afaceri prin practici SEO optime. Conexiunea noastră cu Shopify și furnizorii de pe platformă ne permite să înțelegem ce factori influențează cel mai mult vizibilitatea, ce personalizare poate fi făcută pentru a optimiza un site web Shopify pentru motoarele de căutare majore și ce contează cel mai mult pentru plasarea căutării.

Putem construi o campanie SEO personalizată bazată pe obiectivele tale, care să obțină rezultate reale pentru magazinul tău online.

SEO Shopify

Sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!
Afla cum decurge

Procesul de SEO Shopify

Strategie SEO OFF Page

Dezvoltăm strategia de link building pentru site-ul tău cu scopul de a ajunge la audiențele relevante cu ajutorul marketing-ulului prin conținut.

SEO - Canalul de promovare cu cel mai bun ROI

Cheia pentru o campanie SEO de succes pentru un magazin online este creșterea numarului de conversii, respeciv vânzări, scăzând simultan costul per achiziție (CPA). Obținem acest lucru prin identificarea termenilor de căutare extrem de relevanți pe baza fiecăruia dintre produsele oferite.

Campania ta este construită cu scopul de a obține poziționpări pe termen lung pe pagina 1 în rezultatele căutării organice Google, precum și în funcțiile de căutare ale cumpărăturilor. Pe măsură ce campania ta de căutare organică se dezvoltă, traficul natural crește, înlocuind nevoia de publicitate plătită, scăzând astfel suma CPA.

Analiza cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt ca o busolă pentru campania ta SEO: ele ne spun dacă ne îndreptăm într-o direcție bună și dacă progresăm sau nu.

Mai exact, analiza cuvintelor cheie este procesul de descoperire a cuvintelor și frazelor pe care oamenii le folosesc în motoarele de căutare cu scopul final de a optimiza și dezvolta conținutul în jurul acestor termeni.

Ca bonus, cercetarea cuvintelor cheie ne ajută să descoperim gândurile, temerile și dorințele pieței țintă. Acest lucru se datorează faptului că analiza cuvintelor cheie ne oferă o perspectivă extraordinară despre ce pot căuta clienții potențiali și despre cuvintele și expresiile exacte pe care le folosesc.

SEO Shopify

M-am informat destul. Vreau să incepem o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Analiza cuvintelor cheie

Generăm o listă completă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, pe care o monitorizăm non-stop și o folosim în eforturile noastre de SEO.

Optimizare prin SEO Tehnic

Ne folosim de SEO tehnic pentru îmbunătățirea aspectelor tehnice ale unui site și pentru a crește clasamentul paginilor sale în motoarele de căutare.

Optimizarea tehnică a site-ului

Dacă te gândești la SEO ca la construirea unei case, atunci SEO tehnic se referă la construirea unei fundații solide.

SEO tehnic se referă la toate activitățile SEO, cu excepția optimizării conținutului și a creării de link-uri. În termeni simpli, acesta acoperă cerințele actuale ale motorului de căutare pentru a îmbunătăți accesul cu crawlere. Aceste cerințe sunt în continuă schimbare și devin mai tot mai complexe și sofisticate pe zi ce trece. Deci putem spune că SEO tehnic se află într-o stare de rafinare constantă.

Folosim SEO tehnic pentru a crea fundamentul necesar care să asigure legătura conținutului cu cel mai bun mediu de marketing posibil, astfel încât să poți ajunge în topul rezultatelor motorului de căutare fără obstacole.

Raportate detaliată

Transparența este una dintre filozofiile noastre de bază. Acesta guvernează modul în care ne pregătim campaniile SEO Shopify și cum dezvăluim informații clienților noștri. Rapoartele noastre oferă fiecărui client o imagine a campaniei SEO Shopify, eforturile pe care le depunem în campania lor și rezultatele acestor eforturi.

Suntem deschiși cu privire la ceea ce realizăm și oferim recomandări cu privire la ce se poate face în afara SEO, pentru a profita de aceste rezultate. Rapoartele noastre sunt mai mult decât simple numere, sunt informații detaliate despre rezultatele pe care le obține magazinul tău online în Shopify.

SEO Shopify

Acum chiar că sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Raportare in timp real

Vom monitoriza și raporta toate datele campaniei tale SEO, folosind metrici precum: pozitionarea cuvintelor cheie, trafic organic și conversii pe site.