SEO Pentru WooCommerce

#1 in Google

Analiza
proiectului

Echipa noastră analizează toți factorii care trebuie imbunatațiți în campania SEO și trasează primele task-uri.

Analiza
competitorilor

Următorul pas este analiza competiției și a pieței în domeniul tău. Astfel vom ști unde trebuie să lucrăm pentru a obține rezultatele dorite.

SEO
ON-Page

Site-ul tău este actualizat pentru și sunt implementate tehnici SEO pentru optimizarea conținutului și a cuvintelor cheie.

SEO
OFF Page

Eforturile externe sunt depuse în construirea link-urilor, îmbunătățirea prezenței online și conectarea cu audiențele potrivite.

Optimizare
mobilă

Analizăm modul de răspundere a site-ului pe dispozitivele mobile și corectăm orice eroare. Este obligatoriu ca site-ul să poata fi accesat rapid de pe orice dispozitiv.

Viteza
site-ului

Un alt factor important pe care punem un foarte mare accent este viteza de încărcare a site-ului și vom face toate demersurile în acest sens.

Raportarea
activităților

Fiecare raport pe care îl furnizăm oferă clienților noștri o detaliere în profunzime a eforturilor noastre și a rezultatelor pe care le obținem.

Reevaluarea
site-ului

Procesul SEO este continuu, de aceea revizuim constant tendințele actuale pentru a aduce îmbunătățiri.

Îți aducem succesul online

REZULTATE MĂSURABILE
  • Diamond
SEO WooCommerce optimizat pentru rezultate

Secretul succesului nostru constă în capacitatea noastră de a obține rezultate organice care eclipsează oportunități plătite online. Ajutăm afacerile să reducă costurile asociate marketingului digital, în timp ce creștem generarea și conversia de lead-uri.

Echipa noastră SEO creează o campanie personalizată pentru promovarea magazinelor online WooCommerce folosind instrumente și plug-in-uri unice pentru a derula o campanie SEO cuprinzătoare. Clienții noștri văd rezultate de top, în timp ce costurile lor recurente scad datorită creșterii traficului din căutările organice.

Servicii SEO

Sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!
Afla cum decurge

Procesul de SEO WooCommerce

Strategie SEO OFF Page

Dezvoltăm strategia de link building pentru site-ul tău cu scopul de a ajunge la audiențele relevante cu ajutorul marketing-ulului prin conținut.

Anlizăm traseul utilizatorului

Înainte de a construi o campanie SEO WooCommerce, ne asigurăm că înțelegem mai întâi cumpărătorul. Efectuând cercetări de audiență, putem identifica cuvinte cheie care au cea mai mare relevanță atât pentru produsele clientului, cât și pentru cumpărătorul ideal.

Aceasta are ca rezultat nu doar o creștere a traficului organic, ci și conversii mai mari din partea cumpărătorilor care au un interes direct pentru produs.

Analizăm performanțele și recalibrăm strategiile

Ne asigurăm că ținem clientul la curent în toate etapele campaniei SEO. Rapoartele noastre oferă informații despre eforturile pe care le depunem în campanie, ce realizează aceste eforturi și direcția în care se îndreaptă campania.

Lucrăm cu sârguință pentru a furniza clienților noștri imaginea completă a campaniei lor de SEO, inclusiv o prognoză a ceea ce vom realiza în următoarele luni și tipurile de rezultate pe care le aștepțe de la aceste eforturi. Suntem în continuă evaluare și optimizăm continuu campaniile clienților noștri.

Servicii SEO

M-am informat destul. Vreau să incepem o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Analiza cuvintelor cheie

Generăm o listă completă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, pe care o monitorizăm non-stop și o folosim în eforturile noastre de SEO.

Optimizare prin SEO Tehnic

Ne folosim de SEO tehnic pentru îmbunătățirea aspectelor tehnice ale unui site și pentru a crește clasamentul paginilor sale în motoarele de căutare.

Optimizarea tehnică a site-ului

Dacă te gândești la SEO ca la construirea unei case, atunci SEO tehnic se referă la construirea unei fundații solide.

SEO tehnic se referă la toate activitățile SEO, cu excepția optimizării conținutului și a creării de link-uri. În termeni simpli, acesta acoperă cerințele actuale ale motorului de căutare pentru a îmbunătăți accesul cu crawlere. Aceste cerințe sunt în continuă schimbare și devin mai tot mai complexe și sofisticate pe zi ce trece. Deci putem spune că SEO tehnic se află într-o stare de rafinare constantă.

Folosim SEO tehnic pentru a crea fundamentul necesar care să asigure legătura conținutului cu cel mai bun mediu de marketing posibil, astfel încât să poți ajunge în topul rezultatelor motorului de căutare fără obstacole.

Raportate detaliată

Considerăm că este esențial să oferim rapoarte detaliate și transparente, pentru a ajuta clienții noștri să înțeleagă de unde provine traficul lor pentru a-i ajuta să obțină la maxim campania SEO.

Rapoartele detaliază eforturile noastre și sunt menite să te ajute să observi direcția în care merge campania ta, la ce te poți aștepta și rezultatele pe care le-am obținut deja.

Deseori oferim îndrumări cu privire la ce produse te poți aștepta să obțină cel mai mult trafic, astfel te poți pregăti din timp și mai eficient și pentru aprovizionarea produselor.

Servicii SEO

Acum chiar că sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Raportare in timp real

Vom monitoriza și raporta toate datele campaniei tale SEO, folosind metrici precum: pozitionarea cuvintelor cheie, trafic organic și conversii pe site.