Servicii SEO

#1 in Google

Analiza
proiectului

Echipa noastră analizează toți factorii care trebuie imbunatațiți în campania SEO și trasează primele task-uri.

Analiza
competitorilor

Următorul pas este analiza competiției și a pieței în domeniul tău. Astfel vom ști unde trebuie să lucrăm pentru a obține rezultatele dorite.

SEO
ON-Page

Site-ul tău este actualizat pentru și sunt implementate tehnici SEO pentru optimizarea conținutului și a cuvintelor cheie.

SEO
OFF Page

Eforturile externe sunt depuse în construirea link-urilor, îmbunătățirea prezenței online și conectarea cu audiențele potrivite.

Optimizare
mobilă

Analizăm modul de răspundere a site-ului pe dispozitivele mobile și corectăm orice eroare. Este obligatoriu ca site-ul să poata fi accesat rapid de pe orice dispozitiv.

Viteza
site-ului

Un alt factor important pe care punem un foarte mare accent este viteza de încărcare a site-ului și vom face toate demersurile în acest sens.

Raportarea
activităților

Fiecare raport pe care îl furnizăm oferă clienților noștri o detaliere în profunzime a eforturilor noastre și a rezultatelor pe care le obținem.

Reevaluarea
site-ului

Procesul SEO este continuu, de aceea revizuim constant tendințele actuale pentru a aduce îmbunătățiri.

Îți aducem succesul online

REZULTATE MĂSURABILE
  • Diamond
Servicii SEO profesioniste care aduc rezultate

Optimizarea SEO presupune actualizarea metodică a site-ului tău web pentru a-i crește vizibilitatea online pentru cei care caută produsele sau serviciile pe care le oferi. SEO necesită timp și abilități semnificative pentru a realiza o strategie competitivă pentru piața digitală.

Experții Updigital efectuează un audit al site-ului pentru a înțelege cuvintele cheie vizate de site-ul tău web, calitatea conținutului și structura legăturilor interne pentru a identifica îmbunătățiri ale performanței SEO.

Un audit SEO realizat în mod corespunzător ne oferă o perspectivă mai bună despre site-ul tău web, paginile individuale și traficul general. Este o modalitate excelentă de a îmbunătăți performanța, permițându-ne să luăm măsurile potrivite pentru a-ți aduce site-ul în top.

Servicii SEO

Sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!
Afla cum decurge

Procesul de SEO

Strategie SEO OFF Page

Dezvoltăm strategia de link building pentru site-ul tău cu scopul de a ajunge la audiențele relevante cu ajutorul marketing-ulului prin conținut.

Link building-ul - factor #1 în SEO

Nu este un secret faptul că link building-ul este cel mai important factor în SEO. Pentru a reuși să îl faci ca la carte, ai nevoie de mai multe abilități diferite: trebuie să stăpânești conținutul, vânzările, programarea, psihologia și un marketing de modă veche, dacă vrei ca alte persoane să îți acceseze site-ul.

Aici îți venim noi în ajutor. Avem o evidență dovedită a creării de campanii care profită de resurse puternice pentru a stabili site-urile clienților noștri ca autorități în industria lor.

Acest lucru asigură că fiecare campanie SEO este un succes prin obținerea de rezultate, conducând traficul relevant către pagini cruciale din site.

Concluzia? Dacă dorești mai mult trafic din motoare de căutare, ai nevoie de ajutorul nostru.

Analiza cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt ca o busolă pentru campania ta SEO: ele ne spun dacă ne îndreptăm într-o direcție bună și dacă progresăm sau nu.

Mai exact, analiza cuvintelor cheie este procesul de descoperire a cuvintelor și frazelor pe care oamenii le folosesc în motoarele de căutare cu scopul final de a optimiza și dezvolta conținutul în jurul acestor termeni.

Ca bonus, cercetarea cuvintelor cheie ne ajută să descoperim gândurile, temerile și dorințele pieței țintă. Acest lucru se datorează faptului că analiza cuvintelor cheie ne oferă o perspectivă extraordinară despre ce pot căuta clienții potențiali și despre cuvintele și expresiile exacte pe care le folosesc.

Servicii SEO

M-am informat destul. Vreau să incepem o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Analiza cuvintelor cheie

Generăm o listă completă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, pe care o monitorizăm non-stop și o folosim în eforturile noastre de SEO.

Optimizare prin SEO Tehnic

Ne folosim de SEO tehnic pentru îmbunătățirea aspectelor tehnice ale unui site și pentru a crește clasamentul paginilor sale în motoarele de căutare.

Optimizarea tehnică a site-ului

Dacă te gândești la SEO ca la construirea unei case, atunci SEO tehnic se referă la construirea unei fundații solide.

SEO tehnic se referă la toate activitățile SEO, cu excepția optimizării conținutului și a creării de link-uri. În termeni simpli, acesta acoperă cerințele actuale ale motorului de căutare pentru a îmbunătăți accesul cu crawlere. Aceste cerințe sunt în continuă schimbare și devin mai tot mai complexe și sofisticate pe zi ce trece. Deci putem spune că SEO tehnic se află într-o stare de rafinare constantă.

Folosim SEO tehnic pentru a crea fundamentul necesar care să asigure legătura conținutului cu cel mai bun mediu de marketing posibil, astfel încât să poți ajunge în topul rezultatelor motorului de căutare fără obstacole.

Raportare și monitorizare continuă

Fiecare campanie SEO este monitorizată non-stop de către specialiștii noștri, iar raportarea este prezentată intr-un mod intuitiv si comprehensiv pentru a pune în evidentă activitatea și eforturile noastre privind poziționarea site-ului în topul motoarelor de căutare. Prin transparența noastră ne asigurăm clienții că obțin valoarea pe care o merită și în același timp îi ajutăm să ințeleagă fiecare proces pe care îl implementăm.

Dacă alegi să fii clientul nostru, îți vom oferi acces la un tablou de bord pentru campania ta SEO, pentru a te menține informat cu privire la fiecare parte a procesului de optimizare. De asemenea, vei primi rapoarte in fiecare săptămână cu fluctuațiile cuvintelor cheie, datele din Google Analytics cu traficul organic și conversiile din site.

Servicii SEO

Acum chiar că sunt pregătit să încep o campanie SEO!

Vreau oferta! Vreau oferta! Vreau oferta!

Raportare in timp real

Vom monitoriza și raporta toate datele campaniei tale SEO, folosind metrici precum: pozitionarea cuvintelor cheie, trafic organic și conversii pe site.