Obține mai mulți clienți

Crește-ți brandul cu

Youtube Ads


Platforma YouTube Google a devenit cea mai mare platformă video online pentru conținut generat de utilizator. YouTube prezintă o oportunitate unică în ceea ce privește marketingul și publicitatea în moduri inovatoare și eficiente.

Creăm campanii de marketing și publicitate personalizate pentru a-ți ajuta marca să profite de publicul în creștere găsit pe platformă. Echipa noastră identifică noi oportunități de a include anunțuri pe videoclipuri populare în mai multe formate, concomitent cu accesul la canale populare pentru a obține o experiență de brand în conținutul video în sine.

Generăm lead-uri

din Youtube Ads


Creăm conținut personalizat pentru a atrage publicul cel mai important pentru afacerea ta. Stimulăm engagementul utilizatorilor pentru creșterea numărului de conversii.

01

SETUP

Creăm reclamele, grupurile de reclame și selectăm audiențele.

03

PROMOVARE

Testăm și promovăm anunțurile care funcționează cel mai bine.

02

OPTIMIZARE

Optimizăm anunțurile, imaginile și paginile de destinație.

04

SCALARE

Mărim bugetul campaniei și scalăm numarul de conversii.

  • Optimizare Youtube Ads
  • Optimizare Website
  • Analiză și monitorizare

Testarea A / B este o parte puternică a procesului de gestionare a campaniilor PPC. Investigăm performanța fiecărei pagini de destinație pentru a ne asigura că paginile de destinație de înaltă performanță sunt implementate pe cuvintele cheie potrivite, ceea ce duce la creșterea conversiilor și la reducerea costurilor pe termen lung pentru campania ta PPC.

PROMOVARE PRIN

YOUTUBE ADS


Fiecare mesaj pe care îl răspândeși pe YouTube este conceput în mod complex pentru a apela la publicul țintă bazat pe date demografice, și pentru a atinge obiectivele de marketing cu acea audiență.

Noi creăm conținut personalizat pentru a atrage publicul cel mai important pentru afacerea ta. Urmărim, de asemenea, mesajele și campaniile individuale pentru a ne da seama ce funcționează în prezent și ce mesaje trebuie să fie perfecționate în continuare pentru a ajunge la cea mai mare audiență cu cea mai mare rată de conversie.