Updigital
Agentie de marketing digital

Program de lucru:

Program de lucru
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata si Duminica: Inchis

Date companie:

UPDIGITAL ANALYTICS AGENCY S.R.L.
Nr. Reg. : J7/373/2019
CUI: 30975870
IBAN: RO70BTRLRONCRT0497048901

Updigital Analytics Agency S.R.L. lucrează cu atât cu întreprinderi mari cât și mici. Conectăm fiecare proiect cu profesioniștii potriviți care au experiență vastă în companii la fiecare scară și specializare. Acest lucru asigură că oamenii potriviți lucrează la fiecare proiect.

Indiferent dacă sunteți o companie mică care dorește să ajungă la audiența locală sau un brand mare, multinațional care dorește să lanseze un produs nou pe numeroase piețe, avem experți în marketing digital care au experiența și pasiunea necesară pentru a aduce succesul campaniei tale de marketing.

Suntem o agenție de marketing digital, care a făcut pași notabili atât pe piețele de căutare organice, cât și în cele plătite. Serviciile specifice pe care le oferim sunt cuprinse în șase domenii majore: optimizarea motoarelor de căutare, plata pe clic, social media, managementul reputației, dezvoltarea web și automatizarea marketingului.

Ajutăm companiile să găsească o audiență online, să ajungă la acea audiență cu un mesaj puternic și să transformăm acea implicare într-o relație semnificativă pentru beneficii pe termen lung. Majoritatea întreprinderilor au nevoie de o abordare combinată a marketingului digital. Pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă creșteți brandul online, contactați-ne. Vă putem oferi o analiză detaliată a serviciilor pe care le veți vedea cu cea mai mare valoare și așteptările pe care le puteți avea dintr-o campanie de marketing digital personalizată.

Fiecare proiect la care lucrăm este unic. Drept urmare, nu folosim un model de prețuri standardizat. Fiecare campanie este adaptată afacerii cu care lucrăm în funcție de obiectivele pe care le are și cum le putem atinge.

Dacă ești interesat să obții o ofertă personalizată care să creeze valoare și care să aibă sens pentru afacerea ta pe termen lung, te rugăm să ne apelezi sau să completezi formularul nostru de contact. Unul dintre reprezentanții noștri de vânzări va afla mai multe despre afacerea ta și îți va oferi propriul tău preț personalizat.