Servicii profesioniste

SEO, PPC

& Development

Analiză
& Consultanță

Discutăm toate amănuntele pentru a înțelege produsul final dorit și ce trebuie făcut pentru a-l livra eficient.

Testare
& Mentenanță

Echipa noastră de testare se asigură că totul funcționează perfect și se ocupă de intreținerea site-ului pentru o perioadă de 6 minim luni.

Planificare
& brainstorming

Echipa noastră de proiectare ia în considerare schema de culori, elementele vizuale, tipografia și alte elemente de design dorite.

Design
& Development

Fiecare site web pe care îl construim este creat atât din punct de vedere estetic cât și SEO. Nu numai că site-ul dvs. va convinge audiența, ci îi va intriga și pe alții.

delimiter-5_2

UPDIGITAL

UPDIGITAL este dedicat învățării și înțelegerii afacerii tale. Construind o relație cu fiecare dintre clienții noștri, ne putem asigura că strategia noastră de marketing este construită cu unicul accent de a rezolva problemele cu care se confruntă afacerea ta. Fiecare dintre campaniile noastre de marketing este construită în funcție de nevoile clientului pentru a rezolva cele mai mari probleme de marketing.

Ne-am angajat să folosim cele mai bune practici și să rămânem la curent cu ultimele inovații în marketing digital. Strategiile de marketing sunt dezvoltate în fiecare zi pentru a găsi noi modalități de a ajunge la utilizatorii web cu mesajul de marketing potrivit. Fie că este vorba despre o campanie publicitară plătită, noi modalități de îmbunătățire a rezultatelor căutării sau modalități mai bune de conectare la social, căutăm în permanență cele mai noi și inovatoare moduri de a vă conecta marca cu un public online.

Ne-am angajat să fim transparenti cu clienții noștri. Rapoartele noastre sunt create pentru a oferi clienților o înțelegere a eforturilor depuse în campania lor și a rezultatelor. Suntem deschiși despre ceea ce facem și cum facem acest lucru pentru ca clienții noștri să le prezinte cea mai bună valoare pe termen lung. Suntem mereu disponibili pentru a-i ajuta și a-i ghida prin înțelegerea performanțelor campaniilor lor și a ceea ce putem face pentru a le oferi o valoare suplimentară.

LA CE SUNTEM PRICEPUTI

90
Design Logo/Grafic
80
User Experience (UX)
95
Proactivitate si creatie
98
HTML/CSS
89
Elemente grafice
88
Comunicare
99
Punctualitate

Mai multe despre noi?

Abilitățile noastre includ totul de la branding, redactare și design grafic la design web, dezvoltare, User Experience, optimizare SEO și comerț electronic. Ne place să îmbinăm raționalul cu intuitivul, analiticul cu inspirația.  

În final, ceea ce ne ajută să îți oferim cele mai bune servicii sunt abilitățile de întelegere a ideilor tale și comunicarea. Prin noi, iți poți transpune propiile idei într-un website modern si interactiv care să fie nu doar pe gustul tău, ci și a clienților tăi.

Serviciile noastre sunt bazate pe cunoștințe avansate de web design și dezvoltare web. Scopul nostru este să îți propulsăm afacerea în topul rezultatelor Google prin web design profesionist și optimizare SEO în detaliu.

Performanță
& Flexibilitate.

Ajustam elementele vizuale pe o varietate de dimensiuni de ecran, ceea ce duce la rate de conversie mai mari.

Generare de
& Lead-uri.

Site-uri web bazate pe lead-uri care se concentrează pe strategii testate în timp pentru atragerea vizitatorilor și transformarea lor în clienți.

Testare
& Mentenanță

Echipa noastră de testare se asigură că totul funcționează perfect și se ocupă de intreținerea site-ului pentru o perioadă de 6 minim luni.

Design & Personalizat

Designul personalizat al site-ului tău va fi construit pentru a profita la maxim de caracteristicile unice ale fiecărei platforme.

Îți prezentăm

Proiectele noastre