SERVICII SEO

Promovare Pay Per Click

Campanii PPC

Promovare

Pay-Per-Click

Obținem lunar vânzări de peste 200.000 de lei pentru clienții noștri!
Contactează-ne pentru o ofertă corectă de campanii PPC.
promovare pay per click
12ANI DE EXPERIENTA
Promovare Google Ads

Rezultate excelente Pe termen lung

Permite-ne să punem expertiza noastră să lucreze pentru tine și să te ajutăm să îți atingi obiectivele.
Promovare Google Ads

Google Search Advertising

Ne adresăm clienților interesați de produsul sau serviciul tău folosind anunțuri text.

Folosim cuvintele cheie potrivite afacerii tale pentru a afișa anunțuri în prima pagină Google, cu scopul de a obține mai multe vânzări sau lead-uri. Folosim strategii bine dezvoltate și rafinăm listele de cuvinte cheie constant pentru cele mai bune rezultate.

Promovare PPC

Google Display Advertising

Reclame de tip display pentru creșterea notorietății brand-ului tău.

Fără îndoială, ai văzut reclame afișate în timp ce navigai pe internet. Acestea sunt bannere, videoclipuri și anunțuri imagine care apar pe site-urile web și aplicațiile mobile din Rețeaua de display Google (GDN). Această rețea include chiar și proprietăți deținute de Google (Ex: YouTube și Gmail).

Promovare PPC

Google Shopping Advertising

Vinde produse cumpărătorilor care contează cel mai mult – celor care caută exact ceea ce oferi.
În marketingul modern nu există nicio cale de a ocoli Google Shopping. Fiecare client potențial folosește Google pentru a găsi informații despre produse sau soluții la problemele lor. În calitate de agenție PPC folosim acest comportament pentru a obține rezultate maxime în campaniile tale.
Promovare Google Ads

Performance Max Campanii 360*

Performance Max este un nou tip de campanie cu obiective concentrate pe maximizarea performanței.

Mai exact, este vorba despre optimizarea performanței utilizării campaniilor Google Ads pentru a crește numărul de conversii. Gândiți-vă la Performance Max ca pe un permis publicitar cu acces nelimitat către întreaga Rețea Google (Search, YouTube, Gmail, Shopping, Display).
Promovare Google Ads

Youtube Ads Campanii Video

Găsește noi segmente de public pe YouTube pentru mai multe vânzări, mai mulți clienți și mai multă creștere.

În calitate de agenție YouTube specializată, îți vom duce marketingul pe YouTube la nivelul următor. Cu reclamele pe YouTube, poți ajunge la clienți potențiali și îi poți determina să efectueze o acțiune exact atunci când vizionează videoclipuri pe YouTube.

Peformanta dispozitivelor

Îti găsim clientii pe toate dispozitivele

Căutările pe dispozitive mobile reprezintă majoritatea din totalul căutărilor pe Google, după cum poți observa și în imagine de alături. Pentru o mulțime de afaceri, cea mai mare parte a traficului provine de la utilizatorii de telefoane mobile.

În acest sens ne vom ocupa de optimizarea website-ului tău pentru a obține cea mai bună rată de conversie de pe toate dispozitivele și, implicit, un ROAS cât mai crescut.

Rata de conversie

Conversii în loc de haos

În majoritatea conturilor Google Ads, domnește haosul, nu conversia. În calitate de agenție Google Ads, schimbăm exact acest lucru.

Livrăm pachetul complet de strategie, date și creativitate pentru a domina reclamele pe Google. În timp ce concurenții tăi sunt încă enervați de prețurile ridicate la clicuri și de prea puține conversii, tu vei genera mai multe vânzări ca niciodată.

Promovare Google Ads

Din simplu click în client fidel

Mai mult ca oricând oamenii fac cumpărături online, confruntându-se cu o mare varietate de retaileri și mărci. Cu atât mai important este ca brandurile să însoțească clienții în călătoria lor către produs și să-i incentivizeze după achiziție pentru a-i transforma în clienți fideli și recurenți.

În calitate de agenție Google Ads, îți punem la dispoziție cunoștințele și experiența noastră pentru a ajunge la cei mai buni clienți.

Cumpărături Google

Vânzări pentru Magazine Online

Îți facem produsele vizibile pe Google. Căutarea Google este unul dintre cele mai eficiente canale de vânzare pentru magazinele online și companiile de comerț electronic din zona B2C. Folosește experiența a sute de campanii de succes pentru magazinul tău online.

De peste 10 ani, planificăm, demarăm și optimizăm campanii Google Ads de succes pentru magazine online.

PROCESUL nostru

Cum începem?

Ne contactezi

Audit și Ofertă

Stabilim Obiectivele

Semnăm contractul

Începem campania