Servicii profesioniste

Web Design

& Development

Analiză
& Consultanță

Discutăm toate amănuntele pentru a înțelege produsul final dorit și ce trebuie făcut pentru a-l livra eficient.

Testare
& Mentenanță

Echipa noastră de testare se asigură că totul funcționează perfect și se ocupă de intreținerea site-ului pentru o perioadă de 6 minim luni.

Planificare
& brainstorming

Echipa noastră de proiectare ia în considerare schema de culori, elementele vizuale, tipografia și alte elemente de design dorite.

Design
& Development

Fiecare site web pe care îl construim este creat atât din punct de vedere estetic cât și SEO. Nu numai că site-ul dvs. va convinge audiența, ci îi va intriga și pe alții.

delimiter-5_2

CREARE SITE WEB

“Design is thinking made visual.” –Saul Bass

Site-ul este prima și singura șansă de a face o impresie bună atunci când cineva te găsește online. Este nevoie de mult timp și efort pentru a face o primă impresie bună. Construim site-uri web de peste 5 ani, ajutând întreprinderile mari și mici să prospere în mediul online. Indiferent dacă ești în căutarea unei reprezentări plăcute din punct de vedere estetic a celor mai bune lucrări ale tale sau a unui site web util și intuitiv care susține beneficiile pe care le oferi pe piață, echipa noastră de proiectare este pregătită să îți creeze site-ul interactiv, responsive și SEO friendly.

Solicita oferta!Solicita oferta!Solicita oferta!

Excelează în performanță și Flexibilitate

Este esențial să creezi un site web care să transmită cumpărătorul mesajul potrivit, indiferent de modul în care ajung pe site-ul tău. Utilizăm designul responsive pentru a ajusta elementele vizuale pe o varietate de dimensiuni de ecran, ceea ce duce la rate de conversie mai mari. Acest lucru asigură o abordare consecventă pe desktop, tabletă și platforme mobile.

Un website nu iși are rostul daca nu ești găsit online

Motoarele de căutare au arătat clar că site-urile web ar trebui să evidențieze clar ceea ce oferă și să apeleze la utilizatorii web generali. Putem obține acel echilibru delicat pentru a plasa site-ul tău web în clasamentul de căutare Google. Facem acest lucru fără compromisuri de ordin vizual sau funcțional.

Convertim vizitatorii în clienți

Site-ul tău are oportunitatea de a deveni un puternic instrument de vânzări. Construim site-uri web care nu numai că oferă o experiență online superioară, dar comunică și cu utilizatorii într-un mod care îi determină să îți devină clienți. Construim site-uri web bazate pe lead-uri care se concentrează pe strategii testate în timp pentru atragerea vizitatorilor și transformarea acestora în clienți. Nu este suficient să ai un site web frumos – cele mai eficiente site-uri web sunt cele care servesc ca și canal de marketing cu strategia de conversie potrivită.

Știm că nevoile site-ului tău sunt unice

Designerii noștri web sunt familiarizați cu cele mai eficiente sisteme de gestionare a conținutului, de la platforma WordPress open-source la platforma Adobe Experience Manager. Proiectăm site-uri web personalizate având în minte caracteristicile și funcționalitățile necesare pentru a oferi echipei tale capacitatea de a gestiona conținutul în mod eficient, în timp ce producem elemente vizuale definitorii pentru marcă. Designul personalizat al site-ului tău va fi construit pentru a profita la maxim de caracteristicile unice ale fiecărei platforme.

LA CE SUNTEM PRICEPUTI

90
Design Logo/Grafic
80
User Experience (UX)
95
Proactivitate si creatie
98
HTML/CSS
89
Elemente grafice
88
Comunicare
99
Punctualitate

Mai multe despre noi?

Abilitățile noastre includ totul de la branding, redactare și design grafic la design web, dezvoltare, User Experience, optimizare SEO și comerț electronic. Ne place să îmbinăm raționalul cu intuitivul, analiticul cu inspirația.  

În final, ceea ce ne ajută să îți oferim cele mai bune servicii sunt abilitățile de întelegere a ideilor tale și comunicarea. Prin noi, iți poți transpune propiile idei într-un website modern si interactiv care să fie nu doar pe gustul tău, ci și a clienților tăi.

Serviciile noastre sunt bazate pe cunoștințe avansate de web design și dezvoltare web. Scopul nostru este să îți propulsăm afacerea în topul rezultatelor Google prin web design profesionist și optimizare SEO în detaliu.

Performanță
& Flexibilitate.

Ajustam elementele vizuale pe o varietate de dimensiuni de ecran, ceea ce duce la rate de conversie mai mari.

Generare de
& Lead-uri.

Site-uri web bazate pe lead-uri care se concentrează pe strategii testate în timp pentru atragerea vizitatorilor și transformarea lor în clienți.

Testare
& Mentenanță

Echipa noastră de testare se asigură că totul funcționează perfect și se ocupă de intreținerea site-ului pentru o perioadă de 6 minim luni.

Design & Personalizat

Designul personalizat al site-ului tău va fi construit pentru a profita la maxim de caracteristicile unice ale fiecărei platforme.

SOLICITA OFERTA

Îți prezentăm

Proiectele noastre